FAQ

FAQ

Hoeveel locaties hebben jullie?
Drie locaties: 1 in de Fenixloods1 (Warehouse), dat is vlakbij de pendelbus-halte bij Hotel New York. 1 locatie is het Drijvend Paviljoen, die is alleen ‘s avonds na 17:30 geopend. Daarnaast hebben we in de stationshal van Rotterdam werk staan van Boris Tellegen.

 

Er is nog een muziekprogramma?
Ja, op 5 feb is de openingsparty in het Drijvend Paviljoen. 20:00 – 2:00 uur.

 

Is TEC ART ook voor digibeten en kinderen?
Ja, TEC ART is geschikt voor jong en oud, van 8 tot 88 jaar, en biedt een breed programma.

 

Ik wil graag foto’s maken tijdens TEC ART (of GOGBOT/PLANETART pre-events):
Dat mag, alleen voor professionele camera’s gelden er andere regels: (na aanmelding) mogen fotografen overal fotograferen, mits ze de foto’s op origineel formaat en zonder tekst/logo’s etc door het beeld, delen met de organisatie van het festival, op dezelfde dag (via Wetransfer), zodat wij de foto’s voor niet-commerciële doeleinden en eigen promotie kunnen gebruiken. Fotografen mogen vooraan staan, maar dienen zich te gedragen als gast: niet zonder overleg het podium bestijgen, en niet storen met het optreden of het zicht/beeld van het optreden/lezing/performance/beeld, geen kleedkamers binnendringen, etc.

 

Met het bezoeken van het festival ga je automatisch accoord met deze regels. Wij staan niet toe dat er mensen geld verdienen aan ons festival, zonder vooraf overleg.

 

Ik kan er geen genoeg van krijgen
PLANETART heeft in Amsterdam een ruimte in het Volkskrantgebouw aan de Wibautstraat, met wisselende activiteiten, en een artspace/window expo aan het Medialab aan de Noorderhagen in Enschede. Check www.planetart.nl en schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Check ook onze updates via www.facebook.com/gogbotfestival en www.facebook.com/twentebiennale, bekijk de filmpjes van de afgelopen jaren via www.youtube.com/gogbotfestival

 

GOGBOT won onlangs de landelijke innovatieprijs, festivals als Lowlands en De Vervoering kregen de 2de en 3de prijs. Tevens is GOGBOT het hele jaar door te zien op diverse presentaties over de hele wereld, zoals bij het Japan Media Arts Festival en bij het International Symposium on Electronic Arts, International Filmfestival Moscow, Techfest Mumbai, Conflux New York, Transmediale in Berlijn met 2 avonden met 15 GOGBOT kunstenaars, tijdens Polderlicht in Amsterdam, tijdens filmavonden in onze locaties in Enschede en Amsterdam, etc..

 

Ik denk dat ik een virus opgelopen heb van jullie website

Trek de stekker uit het modem, wacht 8 seconden, en stop de stekker er weer in.

 

zie verder ook onze Algemene Voorwaarden